Szoftver

Professzionális szoftverrendszer, amely alaposan igazodik az iparhoz a szerteágazó rendszerek teljes lefedettségével.

Ezek a robusztus rendszerek megkönnyítik a használatot és integrálást.

Professzionális Átfogó Könnyen használható


A professzionális szoftverek rendkívül hatékony gazdasági tevékenységet tesznek lehetővé

A Geek+ professzionális szoftverrendszert kínál, amely alaposan igazodik az iparhoz: lefedettségéhez tartozik a Robot Management System, az Intelligent Warehouse Execution System, az Intelligent Warehouse Management System, a Data Platform, a szimulációs platform, az algoritmus könyvtár, valamint a rendkívül moduláris és rugalmas API és DSK interfész platform. Ezek a robusztus rendszerek megkönnyítik a használatot és integrálást.

A szoftver felépítése


Robot Management System (RMS, Robotkezelő Rendszer)

A Geek+ Robot Management System egy multiágensű ütemezési és feladatkezelőplatform-rendszer. Támogatja a felhőalapú és a helyi telepítést is, valós időben, nagy megbízhatósággal, egyidejűleg végzi az alábbi feladatokat: útvonaltervezés, forgalomirányítás, feladatkiosztás, kapacitásoptimalizálás, biztonsági vészleállás és nagyméretű mobil robotcsoporthoz tartozó egyéb feladatok. A Geek+ RMS az API-kat és az SDK-kat nyílt szabványokkal látja el, így megkönnyítve az üzleti rendszerek fejlesztését és telepítését.

Alapvető erősségek
 • Nagyszabású ütemezés: Több ezer egyidejűleg dolgozó, feladatukat hatékonyan és pontosan végző robot ütemezése
 • Csoportos útvonaltervezés: Valós idejű útvonal-optimalizálás, forgalmi torlódások kezelése és egyéb folyamatmechanizmusok biztosítása a többrobotos rendszerek útvonalainak nagy hatékonysága érdekében
 • Vegyes ütemezés: A különböző navigációval rendelkező robotok támogatása, hogy közösen működjenek ugyanazon a térképen, több modellel egyidőben
 • Intelligens raktárterület menedzsment: Rugalmas konfigurálás több kiterjedésben történő kezelésre, mint például terület és padlószint, az üzemeltetési követelményeknek megfelelően

Intelligent Warehouse Execution System (WES, Intelligens Raktár Végrehajtási Rendszer)

A Geek+ Intelligent Warehouse Execution System (WES) lefedi a raktárak és gyárak összes műveleti kapcsolódását, köztük négy alrendszert: komissiózó rendszer, ARK (autonóm robotos) mozgatórendszer, válogatórendszer és robot targoncarendszer.

A komissiózó rendszer a Goods-to-People (áru az emberhez) és a Bin-to-People (doboz az emberhez) komissiózást támogatja, ami számos iparág számára alkalmas. Rugalmas konfigurációkkal rendelkezik, képes fogadni a komissiózási feladatokat az intelligens raktárkezelő rendszertől (iWMS), optimalizálni és kombinálni az elemeket, és hatékony teljesítményt nyújtani. A rugalmas ARK mozgatórendszer több mozgási forgatókönyvet kezel, mint például az áruk be- és kirakodása, a dokknál történő tárolás és a gyártósorra történő betáplálás, stb.

A válogatórendszer képes dinamikusan módosítani az útvonalat, javítani a rendezés hatékonyságát, alkalmas a csomagok szétválogatására, az áruforgalmi elosztásra és a raktárak közötti válogatásra. A targoncarendszert raklapos és emeletes tárolás esetén alkalmazzák a raktárakban, a vezető nélküli járművel (AGV) kombinálva megvalósítja a raklapos áruk be- és kirakodását.

Minden modul rugalmasan kombinálja a folyamatokat, hogy különféle összetett rendszereket alkosson. Ugyanakkor a rendszer integrálódik a berendezés folyamatirányító rendszerébe, az anyagáramlás irányító rendszerbe (MFC) és a partner vezérlőrendszerébe, hogy egy komplett intelligens végrehajtási rendszert alkosson.

Alapvető erősségek
 • Bőséges ipari szakértelem és rendkívüli alkalmazkodás
 • Rugalmasan konfigurálható folyamatok és stratégiák
 • Működési forgatókönyvek széles köre
 • A modulok rugalmas összeszerelése nyílt ökológiai együttműködéssel
 • Mind a felhőalapú, mind a helyi telepítés támogatása

Intelligent Warehouse Management System (iWMS, Intelligens Raktárkezelő Rendszer)

A Geek+ Robot Management System és a Geek+ Intelligent Warehouse Execution System alapján a Geek+ Intelligent Warehouse Management System (iWMS) hatékonyan integrálja a raktár valamennyi működési kapcsolódását a robotok által végzett komissiózással, válogatással, raktárak közötti válogatással, kezeléssel, hozzáféréssel és manuális menedzsmenttel. Komplett megoldást nyújt a raktározási műveletekhez, és segít kielégíteni a piac gyorsaságra és rugalmasságra vonatkozó igényeit.

A Geek+ iWMS-t számos nagy e-kereskedelmi értékesítés során tesztelték, például a Singles Day során Kínában, ami bebizonyította, hogy a rendszer egy átlagos napon érkezett megrendelés 30-szorosát képes feldolgozni. A 2019-es Singles Day során a rendszer 8,11 millió megrendelést dolgozott fel.

Alapvető erősségek
 • Nagymértékben integrált, moduláris, rugalmas és bővíthető
 • Sokféle stratégia a különböző üzleti formátumok kezeléséhez
 • Testreszabott jelentések az üzleti döntések támogatásához
 • Mind a felhőalapú, mind a helyi telepítés támogatása

Data Platform (DP, adatplatform)

A Geek+ Data Platform (DP) a rendkívül hatékony robotikai megoldásokhoz nyújt adattámogatást. Az RMS, WES, iWMS rendszerek és maga a robot által generált adattömeget az adatfolyamban tárolja az adatfolyam-feldolgozó platform valós időjű számítása után. Az adatfolyam adattámogatást nyújt a vizuális jelentésekhez, a szimulációkhoz, az üzleti intelligencia (BI) elemzéshez, a gépi tanuláshoz, valamint az intelligens robotok karbantartásához.

Alapvető erősségek
 • Erős valós idejű adatfeldolgozási képesség hatalmas adatmennyiség egyidejű és alacsony késéssel történő feldolgozására a 2019-es Singles Day értékesítés során. Valós idejű adatmutatókat biztosít a döntéshozatal támogatásához, és lehetővé teszi a korai figyelmeztetést a robot vagy más alapvető funkció hibáiról
 • Testreszabott irányítópultok üzleti rálátás biztosításához

Simulation Platform (SP, Szimulációs Platform)

A Geek+ Simulation Platform (SP) a valódi robotrendszer 1:1 szimulációja, amelynek célja a legjobb terv és konfiguráció megtalálása a projekt megkezdése előtt, a terv hatékonyságának és algoritmusának validálása, valamint a projekt értékelésének és kezelésének további támogatása, végül pedig megfelelő ROI biztosítása.

A Geek+ SP a tervezési eszközöket, a térképszerkesztő eszközöket, a szimulációs eszközöket, a robotmodelleket és egyéb modulokat integrálja. A Geek+ SP ezután digitalizálja a tárolási és termelési forgatókönyvek összes jellemzőjét, és integrálja az algoritmus könyvtárat.

Alapvető erősségek
 • Lehetővé teszi az intelligens működési menedzsmentet és a folyamatos hatékonyságnövelést a valós forgatókönyvek adatainak digitális leképzésével
 • A szimuláció eredményei támogatják a legmegfelelőbb raktár elrendezéssel, a robotok indokolt mennyiségével és az optimális megrendelés-teljesítési stratégiával kapcsolatos döntéshozatalt
 • Az algoritmus szimulálásával és validálásával a Geek+ megkapja az optimális megoldást, és megosztja a felhasználóval