Algoritmus

A Geek+ AI Research Center (MI Kutatóközpont) elkötelezett a világ technológiai innováción keresztüli megváltoztatása iránt a gépi tanulásra és a működésoptimalizáló algoritmusokra összpontosítva, a fenntartható versenyelőnyhöz szükséges alapvető kompetenciák építése érdekében

Adatközpontú Intelligens PontosAlgoritmus tipikus alkalmazása 01

Feladattársítás

A korábbi társítási tapasztalatok adatai alapján a mozgatandó polcok egyenként társulnak a mobil robotokhoz (AMR), és a jelenlegi és a jövőbeli nyereség mértéke az online és az offline tanulás kombinációjával kerülnek maximalizálásra. Ezután az optimális társítási stratégia folyamatos ismétlődő tanulással érhető el.


Algoritmus tipikus alkalmazása 02

Útvonaltervezés

Lebontva az útvonaltervezés hagyományos módjának korlátait, a mély megerősítéses tanulást és a dinamikus programozás algoritmusát alkalmazza a multiágensű elosztott kollaboratív útvonaltervezés elvégzéséhez, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elérhető legyen a célállomás, miközben az akadályok biztonságos elkerülése is biztosított.


Algoritmus tipikus alkalmazása 03

Megrendelések csoportosítása

A rengeteg korábbi megrendelési adat bányászatával és elemzésével, valamint a jövőbeli megrendelések előrejelzésével elérhető az optimális megrendeléshullám-kombináció jellemző kiemelés, asszociációs elemzés és felügyelet nélküli csoportosítás segítségével.


Algoritmus tipikus alkalmazása 04

Polcok beállítása

A jövőbeli megrendelési igény előrejelzése alapján a valószínűleg szállításra kerülő polcok meghatározásra kerülnek, és a robotok kezelési feladatai úgy generálódnak, hogy segítségükkel a polcok a legmegfelelőbb helyre kerüljenek a raktárban, így minimalizálva a teljes utazási távolságot.


Algoritmus tipikus alkalmazása 05

3D dobozpakolás

Algoritmusaink különböző dobozméreteket javasolnak a megrendelt áruk mennyiségi információi alapján, ami minimalizálja a csomagolóanyagok költségét és ismételt heurisztikus kereséssel javítja a csomagolás hatékonyságát.


Algoritmus tipikus alkalmazása 065

Intelligens készletfeltöltés

Adatközpontú, teljes körű készletfeltöltési modellt alkalmaznak. A raktári állapot és ciklusidőn belüli megrendelések értékesítésének valós idejű nyomon követése alapján egy mély neurális hálózatot alkalmaznak, hogy ne csak többszintű és több területre kiterjedő feltöltési tervek készüljenek, hanem elkerülhető legyen az ostorcsapás effektus és jelentősen javuljon az utánpótlás pontossága.